Charmdroppens Blogg

Charmdroppens Blogg

Sött, Surt, Salt

FamiljenSkapad av Kristina Lundgren fre, oktober 26, 2018 13:33:58
Det går inte alltid som man tänkt sig!!!
Livet med hundar är väl som livet i övrigt......Sött, Surt och Salt. Ibland har man väldig flyt och ibland är det som om man fastnar i oflyt. Det har oväntat gått bort flera hundar i min närhet nyligen, både hos andra uppfödare och i sällskapshem och även andra hundtråkigheter som satt sig i min själ. Jag ska inte belasta er med allt, men vill nämna hur ledsen jag är över att fina Charmina plötsligt lämnat jordelivet. Hon bodde de senaste åren tillsammans med Chic hos en vänfamilj. Mina tankar går till familjen och jag hoppas att Chic kan trösta en del och att Harmony i framtiden kan ge er ett barnbarn till Charmina.
Ung Charmina
Harmony

I förrgår startade förlossningsarbetet för Iris, några dagar för tidigt. Det var en ganska vanlig förlossning, men resultatet var tre döda valpar. Jag är så ledsen för de som väntade på en valp efter Iris.....jag är även ledsen för vår skull, men mest ledsen är jag förståss för tikens skull. Jag har pratat med några valpspekulanter, men ni andra får veta det såhär.
Vi är en liten kennel, har bara 1-2 kullar per år i snitt, så det blir ju lång väntan till "nästa gång". Just nu känner jag också att jag har svårt att prata om kommande planer......vill behålla dem för mig själv......ett tag iallafall.

På det mänskliga planet ser det ljusare ut. Vi har mycket att se fram emot smiley.
Ikväll kommer lilla Novalie med familj och hälsar på i Värmland. Och lillasystern i magen kommer snart att förgylla tillvaron för oss alla.
Dotter Erica med Novalies lillasyster

Kram till er alla
Var rädda om er!  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Kristina fre, oktober 26, 2018 17:09:16

Tack snälla Victoria 💞
Charmina hade en avochpåknapp 😊......så hon var busig också, vilket Jacob kanske har ärvt 😉. Hoppas du själv mår bättre nu.
kram

Skapad av Victoria fre, oktober 26, 2018 16:50:59

Stort grattis till kommande barnbarn! Dock tråkigt att höra med valparna och fina Charmina. Vi träffade också henne när vi tittade på Jacob första gången. Vi blev väldigt förtjusta i henne, hon var så kelig och ville va nära kommer jag ihåg och maken sa direkt efter besöket ”det här är så rätt, tänk om Jacob blir lika fin som sin mamma, så lugn och fin” Styrkekram till er❤️🐶

Skapad av Kristina fre, oktober 26, 2018 16:25:52

Tack snälla Elisabeth!
Nospuss till Chicco från gammelmatte 😘

Skapad av Elisabeth fre, oktober 26, 2018 15:54:54

Åh, så tråkigt! Först med Charmina, Chiccos mamma! Vi träffade henne en gång, när vi tittade på valparna första gången. Jag kommer ihåg att vi tyckte så mycket om henne, hon tittade på oss precis som om hon godkände oss! Chicco är väldigt lik henne. Goa, söta! Och så tråkigt med valparna som inte levde! Förstår att det känns sorgligt! Men så trevligt att få ett till barnbarn! Ni har något att se fram emot! 💕